Køretekniske kurser

Vi tilbyder kurser for alle, der ønsker at forbedre og udfordre deres køreevner.
Lær din bil bedre at kende, og bliv en bedre bilist. 

Kurserne er af 3 timers varighed, hvor man lærer bremse- og undvigeteknik på glat og tør vej. Vores professionelle instruktører sikre at teori og praksis følges ad, i takt med at dine evner forbedres. Du får en radio med i bilen, hvori du modtager vejledning og instruktioner, der er tilpasset din bil og kørestil.

Deltagerne kører i egen bil.
Der er som regel 6-12 deltagere på et kursus.

Pris 3.000,- inkl. moms

Se mere på www.kta-kolding.dk

INFO TIL ALLE

Regeringen og folketingets partier er den 13. januar blevet enige om at fortsætte nedlukningen af flere liberale erhverv, herunder køreskoler til og med den 7. februar 2021

Alle holdstarter, samt teori og køreundervisning er derfor suspenderet indtil den 7. februar.

Er du tilmeldt et hold der skulle have startet i perioden 20. december 2020- 7. februar 2021, beder vi dig om at flytte din holdstart til et senere tidspunkt. Dette gør du via din velkomstmail og linket "Flyt tilmelding"

Vi kan ikke vide, om vi må lukke op igen d. 7. februar 2021, det afhænger af regeringen og corona situationen. Men når vi må gå i gang igen, skal du starte i køreskolen med den lektion, som du stoppede ved d. 20. december 2020. Du kan se på modulplanen, hvornår den lektion, som du er kommet til undervises i i Køreskolen. Modulplanen, som er gældende fra 01.02.21,
finder du ved at klikke her. Du kan også kontakte din kørelærer

Har du spørgsmål ifm nedlukningen kontakt venligst din kørelærer eller hovedkontoret på mail info@lisbeth.dk eller 75502775.

Vi opdatere løbende hjemmesiden, så følge med under punktet – Corona info


Med venlig hilsen
Lisbeths Køreskole

 

Kolding d. 14.01.21