Røde Kors Førstehjælp

Lisbeths Køreskole har gennem flere år haft en tæt samarbejde med Røde Kors omkring førstehjælp.

Røde Kors laver kurser i førstehjælp for at sikre at flere danskere kan redde liv. Når du bestiller et førstehjælpskursus hos Røde Kors, tager vi sammen et ansvar for vores medmennesker. Både lige om hjørnet og på den anden side af jorden. Fordi Røde Kors’ dygtige instruktører sikrer, at du kan gøre den største forskel, når ulykken rammer tæt på dig. Og fordi Røde Kors sørger for at overskuddet fra kurset også redder liv på den anden side af jorden.

Røde Kors har over 150 års erfaring med at yde førstehjælp og med den erfaring i ryggen sætter Røde Kors løbende nye standarder for førstehjælpsteknik og kurser. Røde Kors bygger deres kurser på forskning og international viden fra 188 Røde Kors selskaber over hele verden og klæder deres instruktører på til at give undervisning, vi ved virker.

Røde Kors Førstehjælp

600 kr

Tilmelding
Du kan tilmelde dig førstehjælp hos Røde Kors i de enkelte byer via menuen “Find din by”

INFO TIL ALLE

Regeringen og folketingets partier er den 24. februar blevet enige om at fortsætte nedlukningen af flere liberale erhverv, herunder køreskoler til og med den 5. april 2021

Alle holdstarter, samt teori og køreundervisning er derfor suspenderet indtil den 5. april 2021.

Er du tilmeldt et hold der skulle have startet i perioden 20. december 2020- 5. april 2021, beder vi dig om at flytte din holdstart til et senere tidspunkt. Dette gør du via din velkomstmail og linket "Flyt tilmelding"

Vi kan ikke vide, om vi må lukke op igen d. 5. april 2021, det afhænger af regeringen og corona situationen. Men når vi må gå i gang igen, skal du starte i køreskolen med den lektion, som du stoppede ved d. 20. december 2020. Du kan se på modulplanen, hvornår den lektion, som du er kommet til undervises i i Køreskolen. Modulplanen, som er gældende fra 01.02.21,
finder du ved at klikke her. Du kan også kontakte din kørelærer

Har du spørgsmål ifm nedlukningen kontakt venligst din kørelærer eller hovedkontoret på mail info@lisbeth.dk eller 75502775.

Vi opdatere løbende hjemmesiden, så følge med under punktet – Corona info


Med venlig hilsen
Lisbeths Køreskole

 

Kolding d. 24.02.21